אין מוצרים בעגלה

הוספת הערה להזמנה

יש לך קוד קופון?

פרטי המשלוח

0

שורט ריב מעולים

צלעות עגלה בתנור

לבשל בסיר גדול:

-         1 ק"ג צלעות בקר

-        חצי בקבוק סויה ( 125 מ"ל)

-        2 כפות סוכר חום / דבש / סילן

-        חצי כף מלח

-        חצי בקבוק יין אדום יבש

-        ראש שום מפורק

במשך כשעה וחצי על אש נמוכה.

לקרר ולהכניס למקרר ללילה.

להוציא שעתיים לפני הצלייה. להוציא מהנוזל ולא לשפוך אותו. ( בסוף מתכון לרוטב ).

לחמם תנור ל 150 מעלות – להכניס לרבע שעה.

להוציא ולמרוח ברוטב ברבקיו מוכן או כזה שמופיע בהמשך.

להעביר למצב גריל או חום גבוה – טורבו  ולצלות 5 עד 10 דקות.

מטורף כמה שזה טעים  - יותר טוב מהקלוס באמסטרדאם.

 

מתכון לרוטב במקום רוטב ברבקיו מוכן:

בסיר בינוני :

לטגן בצל קצוץ קטן

להוסיף –  1 כף רסק עגבניות

              3 כפות קטשופ

              רבע כוס - סוכר חום או דבש או סילן

              חצי כוס מהנוזל בו בושלו הצלעות ( מומלץ לסנן )

              2 כפות חומץ תפוחים

              כוס מים

לבשל במשך כרבע שעה על אש נמוכה.

לקרר לפני שמורחים על הצלעות...

דלג לתוכן מרכזי