אסאדו בתנור
אסאדו בתנור
לערבב תבלינים אלו : - 2 כפות - תערובת מלח פלפל.
- כף חרדל דיז'ון.
- חצי כפית אגוז מוסקט טחון.
- כף וחצי שמן זית מעורב עם שמן קנולה / אפשר שומן כבש במקום שמן.
הכנה :
לשטוף ולייבש את הנתחים. למשוח בתערובת התבלינים. להניח לחצי שעה או כל הלילה.
לטגן / לצרוב את הנתחים על מחבת – זמן קצר. ( לא חובה )
בתבנית – על התפא"ד, גזר ובצל להניח את נתחי האסאדו. לפזר ראש שום מפורק רטוב במים.
להכניס לתנור שחומם מראש:
חצי שעה 230 מעלות
שעתיים 170 מעלות
אם לא מספיק רך – להמשיך עוד 30 – 60 דקות.
אפשר אך לא חובה לפזר מעט סומסום קלוי מעל...
מנה נהדרת...
רוצה להזמין אסאדו ?